söndag 10 januari 2010

Det kliar!

Alfons utforskar snön i ca 2 minuter, sen in fort i värmen igen ♥

Ja, det KLIAR! Om hon inte var "vacker" igår, så är hon 10 resor värre idag, stackars krake! Jag pratar alltså om min lilla gumma och hennes vattenkoppor.
Praktiskt taget hela hon är täckt med vattenfyllda blåsor, dom är verkligen ÖVERALLT!
Tack för uppmuntrande ord och tips ♥
Aloveragelé, allergitabletter, alvedon, potatismjöl, glass och svala duschar är melodin! Hoppas nu att det inte blir fler, att det vänder nu...
Hos mig kliar det mest i fingrarna i att tag i barnens rum ;-)
Hittade en så fin bild i mitt bildarkiv, vet inte vart den kommer ifrån, men jag gillar den inbyggda sängen och arbetsplatsen, supersnyggt!

Vill passa på att tipsa om IKEAS-Spacemaker program, om ni inte hittat det tidigare, där man kan planera ett barn/ungdomsrum med allt från sängar till förvaring och accessoarer. Lättroad som jag är, har jag nu suttit i ett tag och flyttat lite sängar och garderober hit och dit :-)
Dags att göra lite nytta kanske?! :-)

Önskar en skön söndag!

Kram Sofie

14 kommentarer:

Diana - Missmelody sa...

vattkoppor är inget kul alltså :/
hoppas hon blir bättre snart!

Jenny sa...

Hej Sofie!
Usch,vattkoppor är inget roligt alls, hoppas hon kryar på sig snart din dotter!

Vilken ståtlig katt Alfons är:)

Ha en trevlig söndagkväll,

Kram Jenny

Stämningsfullt sa...

Hej!
Stackars... Hoppas att det vänder snart så att hon slipper klådan iaf...
Kram!

Anonym sa...

Hej!

Första gången jag kikar in här, fin blogg!

Vi har precis renoverat ett barnrum och använt oss av köksskåp och stommar för att bygga in en säng, det blev kanon! Och inte allt för dyrt heller =)

Lycka till!

Vanilla sa...

Stackars liten! Hoppas att hon blir bättre snart!

Kram

Soform sa...

Stackars liten tjeja! Hoppas kopporna försvinner fortare än kvickt. Så söt han är lille Alfons! :)

Stjärnor & Champagne sa...

Vattenkoppor...Hoppas att det går över snabbt. Mina killar hade väääääldigt lindrigt. Förstår att missen vill in fort hihi.
Kram Anne

Ika sa...

Tror det kliar i mina katters ben för de springer som tokar i ett par minuter ute innan de vill komma in i värmen igen o väl här inne är de så lekfulla så. De brukar mest ligga o sova annars.
Hoppas dottern kryar på sig!

Anna sa...

Hej,

dåmåste jag tipsa dig om en underbar blogg, houseofphilia.blogspot.com. Hon har en inbyggd säng åt sin son som är ganska exakt som på bilden. Hon har fått inspiration o tips av en kille som byggt en liknande o länkar även dit.

Vår son ska få ett nytt rum o ska då få nåt liknande... :)

Hälsningar Anna

Anna sa...

Ha ha...nu ser jag ju att du redan har henne som länk härifrån. Såg det inte när jag kikade först. Men då vet du nog precis vad jag menar :)

Tezz från Kungens Kurva sa...

Usch vad jobbigt med vattkoppor! Kommer ihåg när jag fick det, var 18 år och helt täckt av fula koppor. Såg gräslig ut och mådde pyton. Tur att man bara får det en gång!

milla-andante sa...

Åh liten... vad jobbigt när de blir så många...
Tack för den Ikeasidan.. sånt är alltid roligt!!
Vilken modig katt ni har som pallar hela två minuter..! Vår vägrar att gå ut.:)
Kram

Anonym sa...

Åh era stackare! Mina grabbar hade det precis efter varandra en sommar semester, det var lagom kul. Positivt var att vi ändå var lediga, men åh så synd det var om barnen. Jag vet att jag ändå i eländet tänkte att, skönt nu är det här i alla fall avklarat. Ju äldre man blir desto värre kan det tydligen bli (om man ska tro vad alla säger).

Ha det så bra ni bara kan!

Kram Anna

Home of Nina sa...

Vattenkoppor är ingen rolig historia, det man kan trösta sig med efteråt är att det inte kan komma igen! Gud vilka fina barnrummsbilder du hittat, vad inspirerad jag blev nu, och tack för tipset om Ikeasidan, ska kolla den meddetsamma. Måste också tillägga att du har en jättefin blogg! Skall faktiskt länka den ifrån min. Kram Nina