söndag 18 januari 2009

Lyx eller budget

eller


LYX eller BUDGET?! Det är frågan...

Är hopplöst förälskad i lampan från TineK! Är den inte vacker?! Enda kruxet, den är 1500:- dyrare än den till höger från House Doctor, även den väldigt fin. Frågan är, kommer jag ångra mig om jag går på det billigare alternativet och ger upp min stora kärlek :-)?!
Hmm, det tål att funderas på! Ibland är jag lite för snabb i mina handlingar och det brukar resultera att saken ifråga blir bannlyst till förrådet efter ett tag *fniss*

Hur skulle ni gjort/tänkt?!

På tal om förhastade beslut, har jag ju också sått ett litet frö hos mannen om att kaklet iiinte riktigt blev som jag tänkt mig i köket. Så kanske, kanske får jag inom en snar framtid byta det till vita avlånga i omlott, som i Paris tunnelbana... Vilken DRÖM det vore:-)

SOFIE

22 kommentarer:

An Angel sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
An Angel sa...

haha du e för rolig du.. vill du redan göra om i köket igen :-) ja du det är svårt de där att välja mellan de billigare och dyrare alternativet.. dem e jättefina båda två så du får känna efter ordentligt innan du klickar hem den :-)

kram

Anonym sa...

Jag tror alltid på att man ska gå på den första magkänslan. Att kanske vänta liiite på att spara ihop pengar till något man verkligen vill ha, istället för att springa iväg och köpa något som ett substitut.. Du kommer alltid snegla på den andra som du egentligen vill ha :)
kram

Himla sa...

Hej där!
Ja jösses vad inspiration jag sög åt mig på mässan.
Kliar i mina fingrar inför våren nu.
Fint skåpet blev, vitfärg är ett "undermedel".

Kram/Hanna

♥ Mitt vita hus ♥ sa...

Jag tror att man ska köpa den man verkligen vill ha, och sen om man måste spara ett litet längre tag känns det bara mer värt det i slutändan:) Kram M

LoWa sa...

Och jag som tyckte just kaklet var kanonfint, fast jag trodde jag tröttnat på mosaik! Plockar ni ner det så skicka det till mig! ;-)
Vad gäller lamporna så är de snygga båda två men vil du ha den dyrare så go for it. Annars kommer du kanske ångra dig!

MiaMaria sa...

Hejsan!

Tack för besöket....

Vilken härlig lampa..svårt att ge råd tycker ju om att byta lite oftare så jag skulle gå på billigare varianten..men det är ju jag det. Gå på din känsla....

Hoppa satt du får en bra vecka!

MiaMaria

Lilla Blanka sa...

Hej och tusen tack för titten!

Ja jösses det är svårt, båda lamporna är fina..det är svårt att välja. Fast om du tycker det är lite skillnad, att den andra är nästan lika snygg..ja då skulle jag tagit den. Men om du allra helst vill ha den dyrare och det andra liksom är ett substitut, ja då ångrar du dej nog..

Jahopp, hur mycket hjälp var man där då :o *hihi*

Kram vännen
Mia

Snuttan sa...

ja jag tror jag hadde valt den billigare. Då hadde jag kunnat handlat mer som jag vill ha/Kramisar

Vitt och Blått sa...

Du får fundera ett tag! Det brukar ju vara en speciell sak man suktar efter.. Kanske ska spara lite och klicka hem den du vill ha, men båda är supersnygga! Tycker om ditt kakel, vet att jag skrivit det förr! Ha en bra dag, kram Ewa

Viveka på Humlebacken sa...

Ja det är skumt att ni kan ha snö, och här sitter jag på balkongen med en öl i handen:)
Jag säger som MiaMaria; jag är ombytlig och hade nog valt den billigare lampan, iom att de är så lika.
kram
V

Anonym sa...

Kommer du att vara nöjd med eden billigare? Tänk efter ordentligt. Då ska du köpa den. Nöj dej inte med second best om du har minsta misstanke att du kommer att ångra dej! Då har du lagt pengar på något du inte egentligen ville ha. Kram A-S

Inredningsgalen sa...

Gjorde just ett inlägg om Tine K! Personligen ser jag ingen skillnad, men ibland kan det vara extra kul att spara lite längre och dra in på något annat och verkligen köpa det man vill ha o hade tänkt sig. Så slipper man ångra sig!

Malla sa...

Om du väljer den som är billigast bara för att den är billigast kommer du förmodligen att ångra dig.

Jag har slutat gå på secondbest och sparar hellre till det lie dyrare.
Nu var det ju iofs inte nån världslig skillnad mellan lamporna så det kanske blir liite svårare att välja men att gå på magkänslan är nog det enda rätt!!!

Kram

Nettan sa...

Lampan...*hm* svårt val !?

Angående kaklet, BYTA IGEN....säger bara, J**** du är DUM om du går med på det...*moahahaha* !!

Kram Systeryster

...å lilla Vicke vire sa...

Risken finns ju alltid att du ångrar dig om du köper den billigaste... och är den dyra din stora kärlek... jaa, då måste du lyssna till ditt hjärta. I alla fall så länge du själv tycker det är värt pengarna!

Krydda Livet sa...

Ja om man verkligen vill ha något från djupet av sitt hjärta så tycker jag att du ska satsa på den lampan du helst av allt vill ha. Tids nog kanske du ångrar dig och kan du tänka dig att använda lampan en längre tid så kan det ju helt klart vara värt det. Båda två är ju fina tycker jag annars!!

Du har något att hämta hos mig om du har lust :) Kram Josefin

Fröken Fräken sa...

Jag tycker att kakelmosaiken som ni har nu i köket är jättefin! Den skulle jag absolut behålla!

Tine K lampan kändes ju ganska dyr. Faktiskt gillade jag mer House Doctors lampa. Det är nog inte helt omöjligt att hitta något liknande på en loppis som man sedan kan måla i rätt färg.

Tack för färgtipset - då använder vi samma färg alltså! Jag gillar Beckers, målade först med Nordsjös sniockerifärg och den var hemsk! Torkade innan man ens hunnit öppna locket ju!

C´est la vie sa...

Hej där, jag har själv den från Tine K i mitt sovrum... Älskar den!Och jag har REA på den lampan... med valfritt skärm i creme eller dust :o) Kika in i min butik www.cestlavie.se Eller ännu hellre, maila mig butiken@cestlavie.se

Kram Lina

Ledighetsparadiset Solåkra sa...

Båda lamporna är fina. Mitt råd till dig är att inte kompromissa. De lite dyrare grejerna jag har köpt är jag också mycket mer tacksam och glad över...
kram

Eikkala sa...

Båda lamporna är fina men ta den du tycker är finast. kram sari

Änglarum sa...

Haha du e skön du...byta kaklet igen...jag gör du det så kan du ju skänka mig det du tar bort hehe =)

Hur går det med lampvalet ?...hm svårt kan jag tänka då jag tyckte de va lika fina..

Kram Kusin Vitamin