måndag 7 april 2008

Lite bekväm nätshopping

Nya kuddar har blivit inhandlade, dom svartvita kviltade, från www.nublu.se
En ny pläd inhandlades med från www.anskuskammare.se ,den ligger nu i den ena soffan för att undvika kladd från små barns händer och till viss del även vuxnas ;-)
Men hur ska jag kunna komma ur det vitsvarta träsket?! Försöker lägga till lite färg, men det vill sig liksom inte! Förslag någon?!

13 kommentarer:

Flickan på landet sa...

Vilka vackra bilder :-)

HOME SWEET HOME sa...

"Vit svarta träsket" Tror att det är tvärtom Sofie. Himmlen är vit och svart, ger oss ro och vila, och andra färger bara kommer in och stör. Men men jag tränar också har i dagarna köpt en äpplegrön diskborste , men det är ju tveksamt hur länge jag står ut med den.Många svart vita kramar från mig till dig/ Bitte

Under en vind sa...

Varför ta sig ur något som är så behagligt???? fniss.....

Tycker att ditt hem är så vackert! Kram!

pst..vilken bra hjälp du fick av mig nu...

Viveka på Humlebacken sa...

Håller med de andra.. svårt att välja något som är annat än svart-vitt... Möjligtvis kan man lägga in lite petroliumfärgat. Det är den enda färg jag tycker är riktigt ok, föutom ljust rosa kanske... Turkos kan ju också vara läcker som detaljfärg...

Ulli sa...

Visst är det bra att handla på nätet! Får paketet hem med posten. Tidsbesparande i denna ibland stressiga värld.
Visst är det snyggt med svart-vitt. Man ska ha de färger man trivs med. Det är huvudsaken.

Ha en riktigt bra dag!
Ulli

Villa Hemmet sa...

Underbara viiita bilder :-D

Inredningsgalen sa...

Vad då komma ur, ni har sååååå snyggt!!! Ok vet vad du menar, men det blir oftast snyggare om man håller sig till en stil. Kan försöka ta in lite pastellfärger, ljusrosa eller ljusblått, kuddar i vardagsrummet kanske. Men helt ärligt så hade jag varit toppen nöjd om det hade varit mitt vardagsrum!
KRAM

Stämningsfullt sa...

Hej!
Så fint!! Tycker att det är riktigt snyggt med svart och vitt :) men om du vill ha en färgklick så kan det ju räcka med några blockljus i några dova färger eller kanske en blommande växt.
Kram!

SOFIE sa...

Åhhh vilka fina bilder!! Gud vad kul att få se! =) Svart och vitt är ju så himla snyggt och fräscht..! Men jag börjar nog känna lite nu till våren att man vill bort med det svarta..lite iaf..;) Så vem vet, om ett tag kanske du känner så också!! men svart och vitt är aldrig fel, skitsnyggt ju! =) Puss å kram!!

Sand mellan tårna sa...

Nu vet jag inte vart jag skall skriva för jag läste tre inlägg direkt.... men. dte är sååå fint med vitt & svart! Inte ändra!! Bara vara nöjd! ;)

Sovrumsfondväggbrun = Brrrr... Jättefint med vitt!!! 1½ år.... det var länge! Skrattade hjärtligt åt dig och känne rigen mig själv! Sambo inte glad, vi byggde för ett år sedan, och jag vill ändra det mesta!!! *asg*

Skåpet Hemnes var jättefint, det skall jag nog ta och köpa! Har just köpt hemnes sängbord för 274 kr, de hade utförsäljning på IKEA!!! tur som bara den!

Detta blir för långt känner jag.... Nu skall jag läsa vidare hos dig! Natti Natti /L

Sofie sa...

Tack ni goa för era kommentarer. Ibland blir man hemmablind och sedan hjälper det inte heller när man får kommentarer från familj o vänner att vi har det så färglöst!
Då brukar jag få lite hybris och försöka lägga in en färgglad kudde, men den brukar bara få stanna ett par timmar...
Får börja med en färgglad diskborste som Bitte ;-):-D

Kramar på er/Sofie

Anonym sa...

Har samma funderingar som du! Försöker lägga till ngn färg ibland, men det går bara inte. Här är det vitt, vitt , vitt och lite svart som gäller! Tycker det är så behagligt!!!

Kimmie sa...

vad fiint du har det! hit bli det fler besök! kika gärna in till mig!
www.elskadehem.blogspot.com

kram kimmie