fredag 14 december 2007

Med inspiration ala GreenGate

Det tar ju såååå lång tid för färgen att torka i trappen och då kan man bli en smula rastlös*ha ha*. Passade då på att sy lite till sonens rum, en liten pyjamaspåse, kudde och vimplar i GreenGate anda. Har även fått hem överkastet från GreenGate som jag beställde till hans rum, superfint är det, syns lite granna på nedersta bilden. Nu matchar allt så fint och postlådan från BRUKA blev pricken över i:et!Önskar er alla en trevlig helg! Nu ska jag ge mig i kast med penseln igen!

6 kommentarer:

Nilla sa...

Så fint! Effektiv du är, ingen tid går till spillo =)

Trevlig helg!

Kram Nilla

Vårt lilla hem sa...

Åh vilket underbart barnrum! Kan tänka mig att din son mycket om sitt rum! Allt ser såå fint ut - den fina påsen (du har lyckats bra med GreenGate-andan), skrivbordet, överkastet, ja helt enkelt super!!

Ha en fin kväll och pensla lugnt :)

Kram! Jenny

Anonym sa...

vilka fina saker du har sytt...du är verkligen duktig!!Grisen i ditt förra inlägg...vart har du köpt den??//Lie

beas barnslikheter sa...

Vad duktig du är, målar trapp och syr så det står härliga till.

(Fast jag tyckte ändå din trappbild "före" är rätt ok ändå. Du har i alla fall inte gråblå nålfilt som ohygieniskt sitter fastklistrad på trappornas steg...hihi)

Maileggrisen var lite ovanlig, har den också, fast inte i den bruna. Har inte sett den innan.

Sofie sa...

Tack för era rara kommentarer :-)

Bea och lie,ang maileggrisen, visst är den lite ovanlig, har inte sett någon annan som haft den (kanske ingen som tycker om den *fniss*).
Den köpte jag på Design Direkt, eftersom sonen önskade sig en i julklapp, bara den inte var rosa *ha ha* Blev superglad då jag fann den gråbruna istället :-)
Vill också bara säga att JAG inte alls påverkat honom i hans färgval, älskar att klä honom i rött och andra "tjejfärger", om ni förstår vad jag menar. Är nog bara något han bara fått för sig just nu, min lilla goding :-)

Kram Kram

Lotte sa...

Vilket underbart sängöverkast din son har fått från GreenGate. Hur får man tag i ett sånt? Min son älskar stjärnor, han skulle bli superglad. Hälsningar Lotte i Skåne.