söndag 3 juni 2007

Loppsifynd och shopping

Trots en mager månad har jag lyckats fynda några godbitar, några på loppis och några på rea. När det dyker upp ett riktigt bra erbjudande på sådant jag länge gått och suktat efter, är det väldigt svårt att låta bli *ler*.

Hade dock turen att en vänlig själ svarade på min annons och kom och köpte mina gamla köksstolar och så vips blev det lite mer pengar i kassan!
Den omtalade pläden och ett ljus från COOP och
Postlådan från BRUKA. Allt till Mandas rum.Loppisfynd nr 1 stolar a la Leksand, två för 120:- och rosa/vitrandigt stolsfodral från Nyblom och Kollén. Den ena får sin plats i hallen, (det är den fondväggen jag ska sätta vitmålad pärlspont över till hösten). Den andra får sin plats vid Mandas skrivbord.Brödburk från BRUKA för att lysa upp mitt vita kök, rutig grytlapp från Maxi som matchar och silverbrickor 2 för 15:- på loppis.


3 omålade Nusnäshästar fyndade jag på Tradera, funderar på att måla 2 av dom vita och 1 svart. (Ignorera den fula, hemska strukturtapeten, den ska äntligen bort efter sommaren!).

5 kommentarer:

Maria sa...

Gud vilka fina saker du fått tag i. Blir alldeles avis! De där hästarna blir nog superfina med lite färg (vill också ha!). Kram

Hilde sa...

Så mye fint du har handlet. Din datters rom er virkelig en hver jentes dröm.
Ha en fin dag!
Hilde

Tonje sa...

så mange flotte ting du har funnet på loppis og rea. Det er ekstra morsomt å finne slike ting og ikke betale for masse for dem.

Terese sa...

Näää... och jag som letar efter en leksandstol... vill ha!

Terese sa...

Näää... och jag som letar efter en leksandstol... vill ha!