lördag 14 april 2007

Underbar fransk spegel

Har gått och trånat länge nu efter denna spegel och idag blev den min *lycka*.

Skulle passa så fint över den avlutade byrån som jag idag lagt ett skambud på. Hoppas nu att personen ifråga nappar för då åker målarpenseln fram och den blir, ja gissa...VIT!

Spegeln och förhoppningsvis byrån har redan i mina drömmar fått en given plats i hallen. Ut åker den fanerade ekbyrån som nu står där och stjäl en massa ljus från min ack så mörka hall.

Håller också på att bearbeta mannen i huset att det måste upp en vitmålad pärlspont där med, vi får se om eller rättare sagt när jag lyckas att få projektet genomfört *ler*.

Fransk spegel från www.housedoctor.dk

6 kommentarer:

Mimmi sa...

Jättefin spegel, hoppas att du får byrån också. Vi har en conturakamin, men 560 med täljsten, påminner om den du visade. Jag skulle faktiskt vilja byta ut den mot en mer klassiks eller en kakelugn, så du kan väl köpa den *hahaha*. Vad snygg Åminne- gruppen var! Hur kan du pruta så mycket? Jag tycker att näckroslamporna är fina (Fönster mot gården har dem) och House doctors och Madame Stoltz förzinkade och "försilvrade" lampor är fina. De lite mer moderna som ser ut som stora uppochnedvända glaskrukor är fina också... tror att Värsta supermamman har dem!? Jag är väldigt nyfiken på ert badrum...när kommer det :-)? trevlig helg!

Jordgubbar med mjölk sa...

Älskar den där spegeln! Vill också ha en sådan i framtiden, såå fin!

SOFIE sa...

mimmi: Jo men visst köper jag din, så du kan få den du drömt om *ler*
Tack för många bra förslag om kökslampor, ska genast kolla upp dom och snoka runt hos v.s :-D

Viist är Åminnegruppenjättefin, och den passade så bra i köket, var lite trångt innan med det förra bordet som var bra mkt bredare.
Gick in med stora charmen på MIO och fångade upp den yngsta manliga säljaren jag kunde hitta, lätt som en plätt *fniss*

Badrummet kommer snart, måste storstäda först! ;-) :-D

Hemma på landet sa...

Den spegeln skulle passa mig ypperligt. Puss Stina

Spets och snor sa...

Tack för dina ord :-) Vilken fin sida du gjort, självklart får du länka till mig! Härlig matsalsgrupp du köpt! Vilken stil/känsla vill du ha? Är det i köket eller matrum?

Anonym sa...

Åh vilken fin spegel... En sån vill jag också ha. Du ser ut att ha det jättefint hemma hos dig. Ska bli kul att se mer... Ett tips till ditt kök är vita linne rullgardiner och stora murgrönor på båge i gamla härliga slitna lerkrukor...
hälsningar Susanne från dalarna :0)